HVEM ER VI?

Radionauterne er er skabt, produceret og tilrettelagt af Karen Birkegaard og Lisa Bay. Her kan du læse lidt mere om, hvem vi er.

Karen Birkegaard

Karen er etnolog og derfor rigtig klog på det, der har med historien og samfundet at gøre. Karen brænder for at formidle svære emner til børn og har blandt andet undervist i alt lige fra 1800-tallets toiletforhold til Brexit for begyndere. Da Karen var lille troede hun at der var verdensmesterskaber i at sidde længst på toilettet. Hun var ret sikker på, at hendes far kunne vinde titlen!

Lisa Bay

Hun er milljø-økonom, hvilket betyder at hun er rigtig god til det der har med tal og med naturen at gøre. Lisa elsker at blive klogere på, hvorfor verden ser ud som den gør og er specielt fascineret af universet. Lisa har fra hun var helt lille rigtig godt tænke sig at komme en tur ud i rummet og se Jorden på afstand. Hendes to yndlingsfilm er E.T. og Jurassic Park.

 

SAMARBEJDSPARTNERE

Radionauterne er officielle samarbejdspartnere med astra*

STØTTE

Radionauterne kan i perioden juli 2019 – juli 2022 producere med støtte fra Novo Nordisk Fonden

Radionauterne har tidligere modtaget støttet fra Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond, Aage V. Jensens Fond og Otto Bruuns Fond.

 

 

NOMINERING

Radionauterne var blandt de fem nominerede til Podcastprisen 2019 som ‘Årets Koncept’.

VORES LOGO Er designet af Annika Skaarup Larsen og Lucas Fisker.