Søg
Close this search box.

Radionauterne LIVE

 

Skal vi også besøge jer?

Er du bibliotekar, underviser eller festivalplanlægger, så er der godt nyt. Radionauterne har udviklet LIVE shows, som vi med glæde tager ud i landet med.

Vores live shows er – ligesom podcasten – nysgerrige, farverige udforskninger af et givent emne. Når vi optræder sørger vi for, at børnene er aktive medspillere, ligesom vi sikrer, at både øjne, ører og hjerne får én på opleveren. De er udviklet til målgruppen 4-10 årige, men nysgerrige forældre er mere end velkomne. Læs mere om vores shows herunder og skriv til info@radionauterne.dk med spørgsmål og/eller forespørgsler.

Radionauternes store regnbueshow

Her kan du blive klogere på aaaalle regnbuens farver og se, om Radionauterne kan finde ud af at male en hel regnbue? Vi kan også afsløre, hvad der sker, når en videnskabsmand keder sig?! Der bliver selvfølgelig også tid til en udfordring, som du kender det fra podcasten. Oplagt aktivitet i forbindelse med Pride month i August.

Varighed: 25-30 minutter

Radionauterne gi’r den gas!

Hvad er stjernerne egentlig lavet af, og hvad har æg, vulkaner og prutter til fælles? Alt dét og meget mere kan du blive klogere på, når Karen og Lisa fra Radionauterne giver alle nysgerrige børn et liveshow fyldt med gas, gætterier og utrolige historier fra videnskabens verden.

Varighed: 25-30 minutter

Kontakt os på Radionauterne, hvis du vil vide mere om samarbejde eller for andre henvendelser på:

Vi bruger noget der hedder cookies til at gøre vores hjemmeside og podcast så god som overhovedet muligt. Vi håber at det er ok med dig. Du kan læse mere under vores Cookie- og privatlivspolitik