Søg
Close this search box.

Om Radionauterne

Radionauterne består af værterne Karen Brüel Birkegaard og Lisa Bay, der siden sommeren 2016 har tilrettelagt og produceret podcasten. Podcasten er udviklet til børn i alderen 4-10 år, men alle nysgerrige sjæle er velkommen til at lytte med!. Vores mission er at imødekomme børns naturlige nysgerrige på alt omkring os, og bidrage til at børn bliver klogere på vores forunderlige verden og på de forskellige videnskabelige forgreninger, men vigtigst af alt,  at børn får lyst og gå-på-mod til at at stille endnu flere spørgsmål. 
 
Hos Radionauterne er der ingen grænse for, hvad man kan stille spørgsmål om. Vi har eksempelvis undersøgt: Hvorfor er vand vådt? Hvorfor lyser solen?
Findes der tidsmaskiner? Og hvorfor lugter prutter? Radionauterne er altid klar på en ny mission, så tøv endelig ikke med at sende os dit spørgsmål.
 
Vi kunne imidlertid ikke undersøge alle disse emner, hvis det ikke var for alle de fantastisk dygtige eksperter, der stiller op til at deltage i podcasten. Mange tak til jer! 

Radionauterne er støttet af:

Kontakt os på Radionauterne, hvis du vil vide mere om samarbejde eller for andre henvendelser på:

Vi bruger noget der hedder cookies til at gøre vores hjemmeside og podcast så god som overhovedet muligt. Vi håber at det er ok med dig. Du kan læse mere under vores Cookie- og privatlivspolitik